Tuinarchitect Page Een verlichte terrasoverkapping kopen

Een verlichte terrasoverkapping kopen

terrasoverkapping kopen

Wanneer u van plan bent om nieuwe verlichting voor je overkapping te kopen, zijn er een paar belangrijke factoren die u moet overwegen. Sommige van deze omvatten vierkante, ronde, en rits stof. Bovendien wilt u ervoor zorgen dat de luifel veilig en duurzaam is. Wij informeren jou graag over alle mogelijkheden die jij hebt in verlichting overkapping.

Vierkant

LED luifelverlichting is een goede manier om een parkeerplaats of een ingang te verlichten. Ze zijn ook een goede manier om een veiligere omgeving te creëren. Veel van hen zijn laag profiel, waardoor ze een populaire keuze voor elke lage wattage toepassing. Het beste deel is dat ze kunnen duren voor een lange tijd en hebben veel geleverde lumen te laars.

Een van de beste LED luifel lichten is de LSC-serie van Aleo Lighting. Deze armaturen beschikken over een aantal functies, waaronder een bronzen aluminium behuizing en verstelbare schemering tot dageraad fotocel. Ze zijn ook zeer ontworpen, het aanbieden van uitzonderlijke kleurweergave en een lange LED leven. Een van de andere opvallende kenmerken is een weerbestendig compartiment.

De LSC-serie is ook verkrijgbaar in verschillende lumenpakketten, waaronder de modellen van 50 watt en 100 watt. De LSC’s zijn de beste in hun klasse als het gaat om energie-efficiëntie, kleurweergave en onderhoud.

LED verlichting terrasoverkapping is trouwens energiezuinig, door het plaatsen van LED kun je veel geld besparen en trouwens ook een bijdrage leveren aan het milieu. Als je wilt weten hoe je overkapping verlichting beschermd is tegen water en tegen stof moet je naar de IP-waarde kijken.

Rond

LED-luifelverlichting is een zeer populaire oplossing voor omgevingen met een laag wattage. Het biedt een heldere, veilige en duurzame manier om een gebied te verlichten. Deze lampen zijn ook zeer veelzijdig. U kunt ze gebruiken voor veiligheidsverlichting, buitenplafonds, ingangen en meer. Ze worden vaak gebruikt op locaties met een laag profiel en zijn zeer geschikt voor het creëren van een aantrekkelijke en uitnodigende sfeer. Bij Conservation Mart is een breed assortiment luifel LED’s verkrijgbaar. Sommige worden gratis verzonden en andere hebben kwantumkortingen.

De ARC1 LED is een veelzijdige luifel die in vrijwel elke buitentoepassing werkt. Met zijn optische ontwerp en toonaangevende LED’s heeft deze lamp een indrukwekkend niveau van helderheid en efficiëntie. Het is een geweldige keuze voor huizen met een traditionele of moderne esthetiek. Dit product kan worden gekocht in twee verschillende maten, en heeft een instelbare CCT en een minimum CRI van 80.

Stof met rits

Een slanke maar stevige luifel kan u veel schaduw bieden voor uw bijeenkomsten buitenshuis. Als u geen zin hebt in het gedoe van het opzetten van een structuur, kunt u kiezen voor een lichtgewicht instant luifel. Deze beauties hebben een verdubbeld gordijn en gepoedercoate metalen kolommen voor extra duurzaamheid. Voor extra stabiliteit worden acht grondpennen meegeleverd.

Als u toch bezig bent, vergeet dan niet uw nieuwe luifel te versieren met een goed ontworpen verlichtingsoplossing. Een goed ontworpen luifel is niet alleen bedoeld voor buitenfeestjes, maar kan u ook een beetje bescherming bieden tegen de zonnestralen. Maak uw bijeenkomsten buiten dus even stijlvol als aangenaam.

Related Post